Specialiteiten

Ananastaart

De ananasbavaroise is al jaren een specialiteit van Bakkerij Degen

Linzenvlaaien

We staan bekend om onze linzenvlaaien, dit is een soort boterdeeg wat de vlaai een heel lekkere smaak geeft en duidelijk onderscheidend is tenopzichte van de gerezen deeg vlaai. Ook zijn de meeste van onze vlaaien melk- en dierproduct vrij. Zie hiervoor onze productspecificatie.

Kindertaarten

Wij maken leuke thema taarten voor kinderen.
De keuze moet maar liefst uit zo'n 25 verschillende setjes gemaakt worden. Enkele voorbeelden zijn Cars, barbie, Frozen enz..

Puzzeltaarten

De Hello Kitty puzzeltaart hebben we ook in de Nijntje uitvoering.

Uiteraard kunnen we deze heerlijke taart in diverse maten uitvoeren. (Rond in 8, 10 en 14 persoons en vierkant in 20 persoons).

Voetbaltaart 3-D

De voetbaltaart kan ook voorzien worden met het logo van je eigen club natuurlijk.

Bruidstaarten

Uiteraard hebben we ook bruidstaarten in ons assortiment. Vrijwel alles is mogelijk, je kunt de taarten zelf samenstellen in overleg met de bakker.Verder kan de smaak, kleur, grote en het gebruikte materiaal gecombineerd worden. De taart op de foto is gemaakt van marsepeinen rozen. Deze taart bestaat uit 3 verschillende smaken. Van buiten hetzelfde van binnen een totaal andere smaakbeleving. Het feest kan beginnen.

Fototaarten

Een foto naar keuze op een heerlijke slagroomtaart. Natuurlijk is de foto op het gewenste formaat te maken met je eigen tekst. Ook kunnen we de foto op een vlaai maken.

Voor bedrijven kunnen er hun eigen logo's erop maken.. Leuk om als visitekaartje of relatiegeschenk weg te geven. En natuurlijk ook voor je eigen feestje.

Spelt producten

Steeds meer mensen zijn op zoek naar basics producten. Terug naar de basis dus. Spelt producten zijn hier een voorbeeld van. Spelt is een oergraan wat ook geschikt is voor de broodbereiding. Het heeft een iets scherpere en nootachtige smaak dan de normale bak tarwe. Veel mensen met een tarwe intolerantie kunnen het speltbrood wel verdragen. Het is niet geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

We hebben inmiddels, Spelt meergranen licht, spelt meergranen donker, spelt desem, spelt mueslikoeken etc. (zie in onze assortiments lijst).

Aan ons spelt desembrood is geen bakkersgist toegevoegd tijdens het productieproces.