Bakker Degen Overloon

Hét beste brood van Brabant!

Over ons

Bakkerij Degen is gelegen in het Brabantse Overloon. Het is een dorp met zo’n 4.000 inwoners in een zeer bosrijke omgeving. Verder is Overloon bekend van zijn Oorlogsmuseum en Zoo park. Ook kun je er heerlijk op vakantie in een prachtig landal vakantie park, groepaccommodatie’s of op één van de diverse campings.

Wij zijn de enige bakkerij in de gemeente Boxmeer waar al het lekkere brood en banketspecialiteiten op locatie wordt gemaakt en verkocht . Uiteraard kunt u ook in verschillende horeca bedrijven in de regio genieten van onze specialiteiten. Tevens is ons brood bij de Jumbo Kiosk en Jumbo Veltumse Kleffen in Venray verkrijgbaar onder ons label.

Bakkerij Degen Overloon
Bakkerij Degen Overloon

Brood met karakter

Aanbiedingen

Aanbieding van week

48

Historie

Onze bakkerij is in 1925 opgericht, echter Overloon is in de tweede wereld oorlog compleet vernietigd waardoor er in 1950 een geheel nieuwe bakkerij moest worden gebouwd.  Voorheen was de bakkerij enkele tientallen meters van de huidige locatie gesitueerd. Het was toen een centrale bakkerij met 4 bakkers. Na de oorlog bleven er twee broers over met een bakkerij, een ieder begon voor zichzelf. Het waren Karel en Piet Janssen. De bakkerij van Piet d’n Bekker zoals hij in de volksmond genoemd werd, ging in 1970 over naar zijn zoon Gerrit. Het werd dus Gerrit van Piet d’n Bekker. Ze hadden samen 20 jaar een maatschap gehad. Piet en zijn vrouw bleven inwonen en werden verzorgd door Gerrit en Mia.

 

Bakker Degen Overloon

Activiteiten

Naast het bakken van brood en banket wordt er door de jeugd ook wat lekkers gemaakt.

Wat actiefoto’s genomen in de bakkerij, volop plezier en activiteiten!

Zelf een appeltaartje bakken en even proeven van een fototaart!
Skip to content